برگزاری وبینار بین المللی Lecture free curriculum

به گزارش واحد روابط بين الملل مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشكي تهران، وبينار بين المللي Active learning and lecture free curriculum توسط مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه با همكاري گروه Appraise to Raise معاونت بين الملل در روز چهارشنبه 19 آذرماه برگزار شد.
در ابتدا دكتر هومان حسين نژاد مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه ضمن خوشامدگويي به بيان اهداف اصلي وبينار پرداختند. سپس دكتر عظيم ميرزازاده به عنوان مدير جلسه بعد از خوشامدگويي سخنرانان را معرفي كردند. ارائه دهندگان اين برنامه پروفسور دين پارملي عضو هيات علمي و استاد دانشكده پزشكي بونشافت آمريكا، پروفسور ديويد تيلور از متخصصان آموزش پزشكي و عضو فدراسيون جهاني آموزش پزشكي (WFME) و دكتر مريم عليزاده عضو هيات علمي دانشگاه و مدير واحد توانمندسازي آموزشي و بين الملل مركز مطالعات بودند. در اين وبينار از كشو‌رهاي مختلف مانند ايران، سوئد، الجزاير، هند، عراق، افغانستان و مالزي شركت داشتند.