برگزاری پنجمین جلسه از دوره فلوشیپ دانشوری آموزش پزشکی (شروع جلسات منتورینگ)

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش واحد توانمند سازی مدرسین؛ پنجمین جلسه از دوره فلوشیپ دانشوری آموزش پزشکی در روز یکشنبه مورخ 15 بهمن ماه 1402 از ساعت 13:30 تا 15 طبق هماهنگی شرکت کنندگان با منتور به صورت حضوری در مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه و یا به صورت مجازی تشکیل شد.

به منظور مدیریت فرایند منتورینگ دوره های فلوشیپ آموزش پزشکی، جهت هر یک از پروژه ها یک منتور از بین اساتید دارای وابستگی سازمانی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه در نظر گرفته شده است که در طول مسیر، هدایت و راهنمایی پروژه برای اساتید شرکت کننده در دوره فلوشیپ را به عهده خواهد داشت.

در اولین جلسه منتورینگ مطالبی درخصوص کار عملی: تعیین مشکل آموزشی و انتخاب عنوان طرح توسعه ای/نوآورانه آموزشی توسط منتور ارائه و به سوالات شرکت کنندگان برای  انتخاب عنوان طرح توسعه ای/نوآورانه آموزشی پاسخ داده شد.

شایان ذکر است جلسات بعدی این دوره طبق برنامه ارائه شده برگزار خواهد شد.