برگزاری چهارمین روز از بیست و سومین دوره یادگار (یادگیری برای گذار به استادی)

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش چهارمین روز بیست و سومین دوره یادگار (یادگیری برای گذار به استادی) ویژه اعضای هیات علمی علوم پایه و بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران یکشنبه مورخ ۷ آبان ماه سالجاری در سالن شورای مرکز مطالعات و توسعه آموزش برگزار شد.

در ابتدا دکتر مریم علیزاده، عضو هیات علمی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، در رابطه با اینکه چگونه یک کلاس پرانرژی و فعال ایجاد شود، بحث را با سخنرانی یکی از اساتید حاضر آغاز کرد و تکنیک های جلب مشارکت فراگیر را ارائه داد وی در ادامه تکنیک های تعامل را بیان کرد.
سپس در ادامه این دوره دکتر مریم کرباسی مطلق عضو هیات علمی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، اصول طراحی ست اسلاید و تهیه منابع آموزشی را ارائه داد.
در ادامه این کارگاه دکتر محمد شریعتی عضو هیات علمی دانشگاه، درمورد فن بیان، استفاده از زبان بدن و مهارت های سخنرانی صحبت کرد، وی در ادامه روش های علاقه مند کردن افراد به سخنرانی را نیز ارائه داده و به بحث و تبادل نطر پرداختند.

توضیح اینکه این برنامه برای اعضای هیات علمی (علوم پایه و بالینی) در رتبه استادیاری ضروری است و بر اساس مصوبه دانشگاه، ارائه این گواهی برای ارتقای مرتبه دانشیاری و تبدیل وضعیت از تعهدات به پیمانی الزامی است.

Enter your desired term to search
Theme settings