18 مهر 1403 چهارشنبه

برگزاری چهارمین روز دوره توانمندسازی دانشگاه برای یاددهی روزآمد(تدبیر)

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشكي واحد توان­مند سازي: چهارمين جلسه دوره تدبير ويژه اعضاي هيات علمي دانشگاه روز دوشنبه ۱۷ آبان ماه در سالن شوراي مركز مطالعات و توسعه آموزش از ساعت ۷:۳۰ تا۱۴:۰۰برگزار شد. در اين جلسه اعضاي هيات علمي شركت كننده در دو گروه علوم پايه و علوم باليني مشاركت داشتند.

در ابتدا كارگاه مباحث "طراحي سيستم ارزيابي فراگيران: يك ضرورت" و "طراحي و تحليل سوالاتMCQ " توسط دكتر سارا مرتاض هجري براي هر دو گروه ارائه گرديد، و در ادامه مباحث اين كارگاه در گروه علوم پايه: چگونه يك آزمون شفاهي ساختارمند طراحي كنيم؟" و "طراحي سيستم ارزيابي نظام جامع ارزيابي دانشجويان دكترا" با حضور دكتر عليرضا ايماني و دكتر شيوا شيرازيان، در گروه علوم باليني: چگونه مي‌توانيم يك آزمون OSCE درست برگزار كنيم؟" و " ارزيابي فراگيران در محل كار: گامي اساسي در جهت‌گيري يادگيري باليني دانشجويان" به ترتيب توسط دكتر هومان حسين نژاد و دكتر همايون اميني ارائه گرديد.

گالري عكس