برگزاری چهارمین روز وبینارهای تعاملی بخش روش های یاددهی- یادگیری به صورت همزمان از نخستین دوره کشوری مهارت های آموزشی پایه

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش واحد توانمندسازي: چهارمين روز وبينار تعاملي بخش روش هاي ياددهي- يادگيري به صورت همزمان از نخستين دوره كشوري مهارت هاي آموزشي پايه در بستر نرم افزار ادوبي كانكت روز سه شنبه 6 آبان ماه از ساعت ۱۲ الي ۱3 برگزار شد.

در اين كارگاه دكتر مريم عليزاده مبحث "دانشجوي نسل نت، دانشجوي مشكل دار و مديريت كلاس" را به صورت تعاملي و بحث و گفتگو براي شركت كنندگان ارائه داد. محتواي اين كارگاه از طريق سامانه نويد از قبل در اختيار شركت‌كنندگان قرار گرفت.

ادامه مباحث بخش روش هاي ارزيابي دانشجو به صورت غير همزمان و همزمان با توجه برنامه ارائه شده در تاريخ ­هاي مقرر برگزار مي شود.