برگزاری چهارمین نشست فصلی مدیران مراکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی کلان منطقه آمایشی ده

چهارمين نشست فصلي مديران مراكز مطالعات و توسعه آموزش كلان منطقه آمايشي ده در نهم آبان ماه ۱۳۹۷، به ميزباني دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار شد. در اين نشست كه با شركت مديران مراكز مطالعات دانشگاه هاي علوم پزشكي ايران، ارتش، بقيه الله، تهران، شاهد، شهيد بهشتي، و علوم بهزيستي و توانبخشي برگزار شد، ضمن ارائه گزارش برگزاري همايش AMEE Online 2018 در كلان منطقه ده، در مورد برگزاري نشست هاي بحث و گفتگو بر اساس اين همايش نيز تبادل نظر و تصميم گيري شد. بر اين اساس هر دانشگاه، ميزبان يك پنل يك روزه براي گفتگو در مورد يك مسأله آموزشي، با محوريت مباحث مطرح شده در AMEE Online 2018 خواهند بود. كميته علمي - اجرايي اين برنامه متشكل از يك نماينده از هر دانشگاه تشكيل شده و بر حسن اجراي اين برنامه نظارت خواهد داشت.
در اين نشست همچنين روش اجراي بسته اعتباربخشي طرح تحول و نوآوري در آموزش در سطح هر دانشگاه مرور شد. در راستاي نزديك سازي هر چه بيشتر برنامه هاي مراكز مطالعات كلان منطقه، مقرر شد امكان امضاء تفاهم نامه اي بين مراكز بررسي شده و در دستور جلسه نشست فصل بعد قرار بگيرد.
نشست مديران مراكز مطالعات و توسعه آموزش پزشكي كلان منطقه ده با هدف انتقال تجربه و هماهنگي برنامه هاي مراكز مطالعات دانشگاه هاي اين كلان منطقه به صورت فصلي برگزار مي شود. اهم موضوعات مطرح شده در نشست هاي قبلي عبارت بودند از: هماهنگي براي شركت مشترك در نوزدهمين همايش كشوري آموزش پزشكي و برگزاري همايش AMEE Online 2018.