برگزاری کارگاه "آیین نگارش مکاتبات اداری" در مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه/ نامه نگاری یک هنر است.

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات وتوسعه آموزش دانشگاه، كارگاه آموزشي با موضوع "آيين نگارش مكاتبات اداري" با ارائه مژگان لطافت نژاد، مدير امور عمومي، براي كارشناسان مركز در روز شنبه۲۴ خردادماه ۹۹ در سالن شوراي مركز برگزار شد.

در ابتداي جلسه ايشان به ضرورت اجراي چنين كارگاهي پرداخته و تاكيد كرد كه  يكي از مهم­ترين ابزار رسيدن به هدف­هاي سازمان، ايجاد ارتباطات رسمي از طريق نوشته­ هاي اداري است. مكاتبات اداري زبان رسمي سازمان محسوب شده و موجب موفقيت و پيشرفت سازمان خواهد شد؛ لذا يكي از اركان ساختار ادارات، نوشتار اداري است كه از معيارهاي قضاوت افراد در خصوص دانش، تخصص و كارداني كاركنان و مديران آن سازمان نيز محسوب مي­ شود. در واقع نامه نگاري يك هنر است كه علاوه بر آشنايي با اصول و قواعد آن، نيازمند خلاقيت، استفاده از دايره واژگان غني و تمرين مداوم دارد.

در ادامه وي توضيحاتي در خصوص ويژگي­ هاي مطلوب يك نامه اداري، ساختار نامه اداري، اصول نگارش صحيح و  استفاده از كلمات و جملات مناسب، اصول ويراستياري و صفحه­ آرائي ارائه كرد و در مورد هر يك، مثال­هائي ارائه كرد و پس از آن به جزئيات نگارش برخي از انواع مكاتبات اداري همچون صورتجلسه­ و دعوتنامه­ پرداخت.
 سپس چند نامه اداري با همكاري شركت كنندگان مورد بررسي قرار گرفت و در خلال آن لطافت نژاد به آموزش بايد­ها و نبايدهاي نگارش در اتوماسيون اداري پرداخت و در اين بين نيز برخي اشتباهات متداول در مكاتبات اداري تبيين شد.
توضيح اينكه اين كارگاه در راستاي ضرورت تهيه نامه هاي اداري صحيح و استاندارد توسط كارشناسان مركز مطالعات و توسعه آموزش برگزار و از روش­ هاي تعاملي و كارگاهي استفاده شد.

در پايان نيز مدير امور عمومي مركز ضمن ارائه يك قالب مشخص جهت تهيه  يكسان نامه ­هاي مركز، به سوالات حاضرين پاسخ داد