برگزاری کارگاه آموزشی اصول خبر نویسی در مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه

كارگاه آموزشي خبر مطابق با استانداردهاي خبرنويسي در مركز مطالعات و توسعه آموزش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات وتوسعه آموزش دانشگاه، كارگاه آموزشي با موضوع خبرنويسي با تدريس مهدي گلپايگاني، سردبير واحد خبر روابط عمومي دانشگاه براي كاركنان مركز چهارشنبه 6آذر 98 در سالن شوراي مركز برگزار شد.
در ابتداي جلسه گلپايگاني ضمن بيان تعاريف خبر، به عناصر خبري و ارزش هاي خبري اشاره كرد و با مثال هايي به توضيح آنان پرداخت.
وي بر درستي، روشني و جامعيت در تهيه اخبار و همچنين سرعت در انتشار آن تاكيد كرد.
سردبير اخبار سايت دانشگاه  در ادامه به معرفي اجزاي خبر و سبك هاي خبري پرداخت و گفت: خبر از تيتر، ليد و متن خبر تشكيل شده است و اينكه تيتر خبر از اهميت ويژه اي برخورداراست.
در پايان سردبير واحد خبر روابط عمومي دانشگاه به سوالات حاضرين پاسخ داد و سپس چند خبر با نظرات حاضرين مورد بررسي قرار گرفت.
توضيح اينكه اين كارگاه در راستاي ضرورت تهيه اخبار صحيح و استاندارد براي كارشناسان مركز مطالعات و توسعه اموزش برگزار شد.