برگزاری کارگاه اصول و فنون تیم‌سازی و کار تیمی و آشنایی با مهارت‌ شبکه‌سازی

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، دکتر ابوالفضل صلواتی زاده، مدرس دوره ‌های تخصصی مهارت ‌های نرم در ایران و امارات، مبحث اصول و فنون تیم‌سازی و کار تیمی و آشنایی با مهارت‌ شبکه‌سازی (Team working & Networking)، از سلسله مباحث دوره مهارت های نرم را در روز دوشنبه مورخ شانزدهم بهمن ماه، از ساعت 15 تا 17 برای دانشجویان رشته های مختلف علوم پزشکی و سایر میهمانان حاضر در جلسه تدریس کرد.
وی ابتدا با بیان نکاتی در خصوص نگرش و دیدگاه منفی ای که نسبت به شبکه سازی در ذهن مردم مانده است، گفت: امروزه برای موفقیت در بسیاری از امور، نیاز به شبکه‌های گسترده داریم؛ و مثال های کاربردی و عملی در این خصوص ارائه کرد.
دکتر صلواتی زاده با اشاره به اینکه مهارت های نرم در کنار مهارت های فنی جزو الزامات شبکه سازی و کار تیمی است، بیان کرد: بسیاری از مهارت ها مانند خودشناسی، تاب آوری، مدیریت زمان، همدلی و ... جزو مهارت هایی هستند که برای زندگی امروزی ضروری است.
وی اصل همدلی و فعالیت های خیرخواهانه را بسیار مهم دانسته و مثال های زیادی در خصوص فعالیت های داوطلبانه که با خلوص نیت انجام شده عنوان نمود. عضو کارگروه پاسخگویی اجتماعی و عدالت آموزشی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، ضمن شرح ۱۷ اصل مهم در کار تیمی و شبکه سازی، برای هر کدام توضیحات و مثال هایی ارائه کرد.