برگزاری کارگاه لیدرشیپ

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، دکتر ابوالفضل صلواتی زاده، مدرس دوره ‌های تخصصی مهارت ‌های نرم در ایران و امارات، مبحث مهارت های خود رهبری و رهبری سازمانی (Leadership) از سلسله مباحث دوره مهارت های نرم را در روز سه شنبه مورخ یکم اسفند ماه، از ساعت 15 تا 16:30 برای کلیه علاقمندان تدریس کرد. دکتر صلواتی زاده، پس از مرور 10 مهارت مورد نیاز در سال 2025 که توسط مجمع جهانی اقتصاد اعلام شده، به تدریس مهارت «رهبری و اثرگذاری اجتماعی» به عنوان یکی از این 10 مهارت پرداخت. وی در این نشست، خود رهبری، خود مدیریتی، شباهت ها و تفاوت های مدیریت و رهبری، انواع مدل های رهبری، مهارت های مورد نیاز یک رهبر موفق، اصول رهبری هدفمند و تاثیرگذار، ویژگی های رهبران عالی، انواع سبک های رهبری و ... را تدریس کرد. همچنین شناسایی ویژگی های سایر افراد را به منظور مواجهه در موقعیت های مختلف برای یک رهبر لازم دانست، و کسب دانش، تخصص و تجربه را برای یک مدیر ضروری خواند. در پایان نیز به معرفی چندین کتاب و فیلم در این خصوص پرداخت.