بیست و دومین جشنواره ابن سینا

جشنواره ابن­ سینا که تاکنون بیست و یک دوره آن برگزار شده است تلاشی است جهت پاس داشت خدمات ارزشمند عزیزانی که در حوزه آموزش و پژوهش تلاش نموده و منشا ایجاد تغییرات و تحولات ارزنده­ای در این حوزه شده ­اند.

محورهای بخش آموزش:

الف-پیشکسوت آموزشی برگزیده

ب-تلاش در عرصه توسعه آموزش پزشکی

ج- آموزشگر برگزیده

محورهای بخش پژوهش:

الف-پژوهشگر برگزیده

ب-پژوهشگر جوان برگزیده

ج-مقاله برگزیده

د-کتاب تالیفی برگزیده

ه-فناور برگزیده

محورهای بخش ارائه خدمات ویژه در سایر حوزه های فعالیت دانشگاهی:

*خدمات و فعالیت­های ویژه و الگوی رفتاری اخلاق، تعهد حرفه ای و مسئولیت اجتماعی در دانشگاه

هدف: این جشنواره با هدف ایجاد انگیزه در میان اعضای هیات علمی دانشگاه از طریق شناسایی و قدردانی از فعالیت های برجسته پژوهشی، آموزشی و ارائه خدمات برگزار می­گردد. جشنواره ابن سینا در سال 1378 به همت معاونت محترم پژوهشی وقت و راهنمایی چند تن از اساتید برجسته دانشگاه طراحی و آئین نامه ی تدوین شده آن به تصویب شورای دانشگاه رسید تا نقطه آغازی برای توجه ویژه به فعالیت های دانشگاهی باشد. تقدیر و تشویق برگزیدگان در قالب جشنواره ابن سینا فرصتی مغتنم برای ارج نهادن به تلاش های مستمر و دلسوزانه تمامی خدمت گزاران عرصه تحقیق و تعلیم در دانشگاه است. امید است برگزاری این جشنواره، با ایجاد انگیزه در بین اعضای هیات علمی و پژوهشگران دانشگاه، منجر به تقویت ظرفیت ها و هم افزایی بین اعضای خانواده دانشگاه گردد که ثمره آن، حفظ جایگاه ممتاز کشوری و حرکت در جهت جایگاه شایسته بین المللی خواهد بود.

مهلت ثبت نام: از پانزدهم تا پایان آذرماه 1401

جهت آگاهی از بخش های جشنواره و نحوه شرکت در هر یک از محورهای مورد نظر به دبیرخانه جشنواره ابن سینا به آدرس: https://avicenna.tums.ac.ir/ مراجعه فرمایید.

ثبت نام پیشکسوت آموزشی:

ابتدا فرم موردنظر خود را از اینجا دانلود نمایید.

پس از تکمیل، فرم موردنظر را به آدرس ایمیل جشنواره(avicenna@tums.ac.ir) با عنوان محور موردنظر خود ارسال نمایید.

ثبت نام تلاش در عرصه توسعه آموزش پزشکی:

ثبت نام آموزشگر برگزیده: