تمدید مهلت ارسال خلاصه مقالات بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی

اطلاعيه - مهم - فوري
با توجه به درخواست هاي مكرر متقاضيان ارسال خلاصه مقاله به بيستمين همايش كشوري آموزش علوم پزشكي كه طبق اعلام قبلي تا ساعت 24 مورخ 30 آذر خاتمه يافت؛ به اطلاع كليه علاقه مندان مي رساند مهلت ارسال خلاصه مقالات تا ساعت 24 روز 2 دي ماه 1397 تمديد شده است. پذيرش خلاصه مقالات در بخش فارسي همايش در پايان مهلت تعيين شده خاتمه خواهد يافت و امكان تمديد مجدد وجود ندارد.
شايان ذكر است پذيرش خلاصه مقاله در بخش انگليسي همايش مطابق اعلام قبلي تا پايان وقت 30 دي ماه 1397 ادامه خواهد داشت. پذيرش خلاصه مقالات در بخش انگليسي براي كليه علاقه مندان اعم از شركت كنندگان ايراني و خارجي امكان پذير است. بديهي است در صورت پذيرفته شدن خلاصه مقاله در بخش انگليسي به صورت سخنراني كوتاه يا پوستر، ارايه آن نيز صرفا به زبان انگليسي خواهد بود و امكان انتقال به بخش فارسي وجود نخواهد داشت.