تمدید مهلت ارسال فراخوان فناوری های نوین آموزش و شبیه سازها در آموزش علوم پزشکی

مهلت ارسال فراخوان طرح های نوآورانه آموزشی تا 20 فروردین ماه تمدید شد

مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی وزارت بهداشت و مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی به منظور حمایت از طرح های نوآورانه آموزشی در سال 1402، آماده دریافت طرح های مرتبط با فناوری های نوین آموزش و شبیه سازها در آموزش علوم پزشکی می‌باشد.

از آنجا که ضروری است پروپوزال ها طی بازه زمانی اعلام شده برای مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی وزارت بهداشت ارسال شوند، لازم است که مجریان طرح های خود را حداکثر تا تاریخ 20 فروردین ماه 1402 از طریق ایمیل hsrtums@gmail.com  ارسال و پس از تایید مرکز، در سامانه http://meded1.behdasht.gov.ir  با عنوان طرح های نوآورانه آموزشی ثبت کنند.

شایان ذکر است طرح هایی که ارائه می شوند، ابتدا در مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه (EDC) مورد بررسی قرار می گیرند و بعد از بررسی داوران، تائیدیه مربوطه جهت ثبت در سامانه در اختیار مجری طرح قرار می گیرد.