جلسه نهایی داوری پانزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری برگزار شد/ راه یابی فرآیند برتر آموزشی به جشنواره

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در راستای معرفی و انتخاب فرآیندهای آموزشی برتر، جلسه نهایی داوری پانزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری برگزار شد.
دکتر محبوبه مافی نژاد، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، با اعلام اینکه ۲۶ فرآیند در شش حیطه به دبیرخانه ارسال شده است، گفت: طبق روال هر سال، گزارش مختصری از فرآیندهایی که غربال شده اند در این جلسه مطرح و تصمیم نهایی در خصوص آنها اتخاذ خواهد شد.
وی از رشد دوبرابری کمی تعداد فرایندهای ارسالی به دبیرخانه در برخی از حیطه ها در مقایسه با سال پیش خبر داد و حضور پر شور اعضای هیات علمی و دانشجویان در جشنواره آموزشی شهید مطهری را نوید بخش مشارکت هر چه بیشتر در حوزه توسعه آموزش دانشگاه دانست.
در ادامه دکتر شاهین حمزه لو، مدیر واحد روابط عمومی و همکاری های برون سازمانی مرکز، با ارائه گزارش مختصری از اقدامات پانزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری گفت: این جشنواره با هدف معرفی و تجلیل از فرآیندهای آموزشی برتر در دو سطح دانشگاهی و کشوری و اشاعه و شناسایی فرآیندهای نوین آموزشی برگزار می شود.
وی افزود: فعالیت های آموزشی نوآورانه هر یک از حیطه های تدوین و بازنگری برنامه های آموزشی، یاددهی و یادگیری، ارزشیابی آموزشی، مدیریت و رهبری آموزش، طراحی و تولید محصولات آموزشی و یادگیری الکترونیکی مطرح و پس از بررسی های اولیه، نمره دهی فرآیند توسط داوران انجام شد.
دکتر حمزه لو، با اشاره به اینکه ۲۶ طرح به دبیرخانه جشنواره راه یافته است؛ تصریح کرد: ۷ فرآیند در حیطه تدوین و بازنگری برنامه های آموزشی، ۶ فرآیند در حیطه یاددهی و یادگیری، ۴ فرآیند در حیطه مدیریت و رهبری، ۲ فرآیند در حیطه ارزشیابی، ۵ فرآیند در حیطه طراحی و تولید محصولات آموزشی و ۲ فرآیند در حیطه یادگیری الکترونیک ارسال شده است.
در ادامه فرآیندهای آموزشی مطرح و در خصوص آنها رای گیری شد.