18 مهر 1403 چهارشنبه

در ششمین روز هفته آموزش 96 کارگاه "ارزیابی درمحل کار" برگزار شد

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش: در تاريخ ۱۲ ارديبهشت ماه ۹۶ كارگاه با عنوان "ارزيابي در محل كار" ويژه اعضاي هيات علمي باليني در سالن G6 سازمان مركزي دانشگاه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۵:۰۰ توسط دكتر جليلي و دكتر مرتاض هجري برگزار گرديد.

در ابتداي برنامه معارفه و مقدمه توسط دكتر جليلي انجام شد و سپس شركت كنندگان به معرفي خود پرداختند. اين كارگاه با انجام كارگروهي شروع شد و تا زمان استراحت به بحث و بررسي پاسخ هاي شركت كنندگان گذشت. سپس اعضاي هيات علمي به چهار گروه تقسيم شدند و هريك به بررسي يكي از ابزارهاي ارزيابيDOPS،Mini- CEX،Case Based Discussion،Global rating form پرداختند. در ادامه نمايندگان گروه ها گزارش كار خود را براي ساير شركت كنندگان ارائه دادند و به اين ترتيب تمام شركت كنندگان با چهار ابزار آشنا شدند. نهايتا جمع بندي براي هر ابزار با نمايش فيلم و اسلايد انجام شد. در پايان ارزشيابي كارگاه از طريق نظرسنجي از شركت كنندگان صورت گرفت.

گالري عكس
 (م.گودرزي)