دومین جلسه هم اندیشی کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، دومین جلسه هم اندیشی کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه در سال ۱۴۰۱ در روز سه شنبه مورخ بیست و هفتم اردیبهشت ماه در ساعت ۱۵:۰۰ به صورت وبیناری و در بستر اسکای روم برگزار شد.
دکتر مافی نژاد، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه ضمن خوشامدگویی به حاضرین در جلسه و معرفی برنامه های هفته آموزش دانشگاه، از اعضای کمیته دعوت کرد در برنامه های متنوع این هفته و همچنین در همایش کشوری آموزش پزشکی شرکت کنند.
در ادامه دکتر کرباسی مطلق، معاون واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان با توجه به موضوع وبینار ذهن آگاهی از کلیه دانشجویان دعوت کرد در این وبینار شرکت کنند.
سپس پریسا حیدری، عضو کمیته دانشجویی ژورنال کلابی با موضوع فهرست نویسی ترس های دانشجویان از سخنرانی عمومی، را ارائه کرد و حاضرین در جلسه در خصوص مقاله به بحث و بررسی پرداختند. در پایان، موضوعات پیرامون و نحوه برگزاری پنجمین جشنواره دانشجویی توسعه آموزش به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.