18 مهر 1403 چهارشنبه

دومین روز برگزاری کارگاه آموزشی "کلیات تعهد حرفه ای"

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش پزشكي دانشگاه واحد توانمند سازي: كارگاه آموزشي "كليات تعهد حرفه­اي" با هدف توانمندسازي اعضاي هيات علمي باليني در زمينه پروفشناليسم در دومين روز پنج شنبه ۲۸ مرداد ماه از ساعت ۷/۳۰ تا ۱۲/۳۰ با حضور ۵۰ نفر از اعضاي هيات علمي باليني از دانشكده­هاي پزشكي، توانبخشي و پرستاري در سالن آبشار دانشكده مجازي برگزار گرديد.

در ابتداي جلسه دكتر سيد­حسن امامي­رضوي (عضو هيات علمي گروه جراحي) مبحث "شرافت و درستكاري" را در يك بحث تعاملي مطرح كردند. در ادامه مباحث تعارض منافع، تعالي و رفتار حرفه­اي در آموزش باليني به ترتيب توسط دكتر فرهاد شاهي( عضو هيات علمي گروه داخليخون و انكولوژي)، دكتر اميرعلي سهراب­پور( عضو هيات علمي گروه گوارش) و دكتر اميررضا فرهود ( عضو هيات علمي گروه ارتوپدي) ارائه گرديد.

در انتها جمع بندي اين كارگاه توسط دكتر فاطمه علي­پور انجام گرفت.

گالري عكس