دومین روز نشست مدیران مراکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه های کلان منطقه ۱۰

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، نشست مديران مراكز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه هاي كلان منطقه ۱۰ روز پنج شنبه مورخ 9 ارديبهشت ماه سالجاري از ساعت ۱۲ الي ۱۳:۳۰ به صورت مجازي در بستر 3B برگزار شد.
در اين نشست همفكري كه با حضور دكتر جباري مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشكي شاهد، دكتر مجتبي خواجه آزاد مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشكي بقيه االله، دكتر شهرياري مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشكي ارتش، دكتر محبوبه مافي نژاد مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشكي تهران، دكتر محمدي كناري مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشكي ايران، دكتر نيائي معاون مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، دكتر محسن واحدي مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه توانبخشي و سلامت اجتماعي تشكيل شد، در خصوص نحوه جمع آوري و تجميع گزارشات مراكز مطالعات و توسعه آموزش كلان منطقه ۱۰ در برپايي غرفه مجازي بيست و دومين همايش كشوري آموزش پزشكي بحث و تبادل نطر صورت گرفت.
در ابتدا دكتر مافي نژاد مقدمه اي را از جلسه قبل ارائه داده و مروري اجمالي بر اسلايدهاي دانشگاه هاي كلان منطقه ۱۰ داشت. در ادامه درباره نحوه تنظيم و ادغام اسلايدها بحث و بررسي انجام شد.
 سپس نظرات و پيشنهادات حاضرين مطرح شد و مورد بررسي قرار گرفت. به اين منظور بر اساس همفكري هاي صورت گرفته، مقرر شد تا ارايه دانشگاه هاي كلان منطقه ۱۰ در دو بخش انجام شود. در بخش اول، در هر يك از محورهاي اصلي فعاليت مراكز مطالعات،  ارائه گزارشات در قالب آماري باشد و در بخش دوم شاخص ترين فعاليت هاي توسعه آموزش هر دانشگاه به صورت اجمالي  گزارش شود. در ادامه فعاليت هاي مذكور بين دانشگاه هاي كلان منطقه تقسيم كار شد و دكتر نيائي به عنوان ارائه دهنده غرفه و همچنين دكتر مافي نژاد و دكتر محمدي در بخش تدوين قالب ارائه گزارش و تجميع آن با نظر موافق همه اعضا انتخاب شدند.
همچنين مقرر شد به منظور انتخاب شاخص ترين فعاليت ها،  با حداكثر نظر موافق اعضاي كلان منطقه ۱۰ براي هر فعاليت، ارائه مختصري صورت گرفته و سپس از طريق راي گيري و شمارش آن، ليست فعاليت ها جهت ارائه در غرفه نهايي سازي شود.

در پايان مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشكي تهران ضمن جمع بندي جلسه مذكور، خواستار جلسه بعدي براي نهايي كردن تصميمات در خصوص نهايي سازي گزارش شد. به اين منظور مقرر شد تا جلسه بعدي اين نشست در روز دوشنبه مورخ ۱۳ ارديبهشت ماه برگزار گردد.