دکتر امنا زیا: آموزش علوم پزشکی کشور ایران در منطقه پیشگام است

دکتر امنا زیا یوسف، متخصص زنان و فعال در عرصه آموزش پزشکی از دانشگاه فاتیما جینا با حضور در بیست و چهارمین همایش کشوری آموزش پزشکی، مشارکت گسترده دانشجویان و تنوع موضوعات و شرکت کنندگان بین المللی در همایش را از نقاط قوت آن دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در دومین روز همایش آموزش علوم پزشکی 14 اردیبهشت 1402، دکتر امنا زیا (Amna Zia Eusaph) با بیان اینکه افتخار می کنم در این همایش شرکت دارم، در ارزیابی خود از این همایش گفت: مفتخرم که به تهران آمده ام و در این همایش شرکت می کنم. نشست عمومی خوبی برگزار شد و در آن اساتید اقصی نقاط مختلف جهان در آن شرکت کردند که برایم خیلی مفید بود.
وی با اشاره به فعالیت 18 ساله خود در عرصه آموزش پزشکی گفت: ایران در عرصه پزشکی بسیار پیشرفته است و در آموزش پزشکی توسعه خوبی دارد و کشورهای منطقه می توانند از تجربیات ایران استفاده کنند.
دکتر امنا زیا با بیان ویژگی های چشمگیر این همایش گفت: مشارکت گسترده دانشجویان و ارایه پوسترهای الکترونیک و نقش اساتید در تشویق دانشجویان برای فعالیت در این عرصه من را تحت تاثیر قرار داد. از دیگر ویژگی های این همایش مشارکت صاحبنظران آموزش پزشکی از کشورهای مختلف آسیا، اروپا و امریکا است که منجر به تبادل تجربه می شود.
وی نحوه اطلاع یابی خود برای شرکت در همایش را از طریق رئیس دانشکده پزشکی دانست و گفت:  دومین بار به ایران امدم. ایران کشور زیبایی است و حرم امام رضا را دوست دارم و همایش آموزش پزشکی نیز برایم بسیار جذاب است.