18 مهر 1403 چهارشنبه

سمینار سراسری آموزش تعهدحرفه ای در علوم پزشکی برگزار گردید

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش: سمينار سراسري آموزش تعهدحرفه­ اي در علوم پزشكي در تاريخ 26 بهمن ماه برگزار گرديد.

مركز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشكي در راستاي برگزاري سمينارهاي ساليانه، پنجمين سمينار سراسري مرتبط با حوزه ­هاي مختلف آموزش علوم پزشكي را در تاريخ 26 بهمن ماه در سالن آمفي تئاتر ساختمان مركزي دانشگاه با حضور اساتيد، دانشجويان و علاقه­ مندان از سراسر كشور برگزار نمود.

اين سمينار يك روزه با همكاري دبيرخانه شوراي عالي اخلاق پزشكي كشور و بنياد علمي و فرهنگي استاد بهادري با امتياز آموزش مداوم و توانمندسازي آموزشي در بردارنده برنامه­هاي مختلف و متنوعي شامل سخنراني­هاي كليدي، سخنراني­ هاي كوتاه ، سمپوزيوم­ ها و ارائه پوستر بود در اين سمينار علاوه بر برنامه­ هاي مذكور، مراسم تقدير از اساتيد برگزيده توسط بنياد علمي فرهنگي استاد بهادري برگزار گرديد كه طي آن از 5 نفر از اساتيد برگزيده تعهد حرفه­اي دكتر عبدالحميد حسابي، دكتر فخرالدين قوامي، دكتر مرتضي مصفا، دكتر رخشنده ناطق و دكتر سادات سيدباقر مداح به عنوان مظاهر تعهد حرفه­اي در دانشگاه علوم پزشكي تهران قدرداني شد.

سخنراني هاي كليدي شامل دو سخنراني با عناوين: مباني آموزش و ارزيابي تعهد حرفه اي توسط دكتر جعفريان و توانمندسازي اساتيد در حوزه تعهد حرفه اي توسط دكتر  افشار ارائه شد كه همراه پرسش و پاسخ و بحث با شركت كنندگان پيگيري گرديد.

سمپوزيوم اول كه به بحث كوريكولوم نهان و نقش آن در شكل گيري پروفشناليم مربوط بود توسط اعضاي سمپوزيوم آقاي دكتر نجاتي صفا خانم دكتر يماني و خانم دكتر جولايي با بحث و مشاركت شركت كنندگان برگزار شد.

پس از اتمام بخش اول سمينار ارائه پوستر همراه با زمان نماز و نهار انجام گرديد.

سمپوزيوم دوم اين سمينار در خصوص برخورد با سوء رفتار حرفه اي بود كه توسط اعضاي سمپوزيوم خانم دكتر اصغري، دكتر اميني، دكتر ظفرقندي، دكتر نفيسي، دكتر حلب چي و با بحث با شركت كنندگان به انجام رسيد.

پيش از جمع بندي برنامه و برگزاري اختتاميه در برنامه اي از پوسترهاي برگزيده سمينار نيز تقدير به عمل آمد.

اين سمينار در ساعت 18 پس از برگزاري مراسم اختتاميه به پايان رسيد.

گالري عكس