سومین روز دوره دانا

سومین روز دوره دانا در روز سه‌شنبه مورخ یکم اسفند ماه سال 1402 از ساعت 15:30 تا 19:00 در مرکز پژوهش‌های علمی دانشجویان برگزار شد. دکتر مریم علیزاده، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مباحث «اصول یادگیری دانشجو محور» و «کلاس درس وارونه» را در دو نشست تدریس کرد. در ابتدای جلسه اول، معارفه شرکت‌کنندگان و مروری بر آنچه در دو جلسه قبل آموخته‌اند؛ با بازی گروهی صورت پذیرفت. سپس موضوع یادگیری دانشجو محور و راهبردهای آموزشی، مورد بحث و بررسی قرار گرفت؛ و در طول جلسه، فعالیت‌های گروهی با سناریوهای مختلف در زمینه راهبردهای آموزشی انجام شد. موضوع قسمت دوم جلسه، کلاس وارونه (flipped classroom) بود که به صورت کلاس وارونه نیز برگزار شد. محتوای آموزشی مربوطه برای مطالعه، از قبل در اختیار شرکت کنندگان دوره قرار داده شده بود. در ابتدای جلسه، آزمونی در زمینه محتوای آموزشی گرفته شد و سوالات آزمون مورد بررسی قرار گرفت. سپس در خصوص کلاس وارونه بحث و گفتگو شد. در ادامه دانشجویان در گروه‌های خود به طراحی یک فیلیپ چارت با سناریویی در زمینه کلاس درس وارونه پرداختند و با ارائه فیلیپ چارت‌های خود، کار یکدیگر را مورد ارزیابی قرار دادند. جلسه با جمع‌بندی موضوع پایان پذیرفت.