فراخوان ارسال خلاصه مقالات کنفرانس مجازی "حرفه ای گری و تحول دیجیتال مراقبت های بهداشتی و آموزشی"

مهلت ارسال خلاصه مقالات به پنجمین کنفرانس مجازی با موضوع "حرفه­ای گری و تحول دیجیتال مراقبت­های بهداشتی و آموزشی" هم اکنون آغاز شده و تا 15 آگوست ادامه دارد. این کنفرانس مجازی و رایگان از طریق زوم در روز پنجشنبه 28 اکتبر 2021 توسط آکادمی حرفه­ای گری در مراقبت­های بهداشتی (APHC) برگزار خواهد شد. خلاصه مقالات ارسال شده که مرتبط با موضوعات کنفرانس در حیطه­های اخلاق زیستی، بهداشت عمومی، مراقبت­های بالینی و آموزش باشند مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت. مطالب پذیرفته شده در قالب جلسات حل مسئله، مناظره­، ایده­ها و مفاهیم جدید، سخنرانی­ شفاهی، بازی­های آموزشی و ... ارائه خواهند شد.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می­توانند اینجا کلیک کنند.