فراخوان سومین جشنواره دانشجویی توسعه آموزش (ویژه کلان منطقه 10)

معرفي جشنواره:

جشنواره دانشجويي توسعه آموزش با هدف شناسايي و معرفي فرايندهاي آموزشي ارائه شده توسط دانشجويان در حيطه­ هاي برنامه ­ريزي درسي، روش ­هاي تدريس، ارزشيابي برنامه، ارزيابي دانشجو، مديريت و رهبري آموزشي، راهنمايي و مشاوره دانشجويان، يادگيري الكترونيك و شبيه­ سازي آموزشي، بازي وار­سازي، طراحي و توليد محصولات آموزشي به منظور ارتقاي كيفيت آموزش پزشكي و توسعه آن برگزار مي ­­شود.

از دانشجويان علاقه­ مند و فعال در عرصه آموزش پزشكي دعوت مي­ شود با ارائه طرح­ هاي نو در سه حيطه فرايندهاي توسعه آموزش، ايده ­هاي آموزشي نوآورانه و پژوهش در آموزش در رونق هر چه بيشتر جشنواره كوشش نمايند. همچنين پيشنهاد مي شود «آيين ­نامه جشنواره دانشجويي توسعه آموزش» به منظور كسب اطلاعات بيشتر مطالعه شود.

دبيرخانه جشنواره:

شماره تماس: ۸۸۹۵۵846 داخلي ۳۰9

ايميل: students.tums.festival@gmail.com

نشاني: بلوار كشاورز، خيابان نادري، خيابان حجت دوست غربي، مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، طبقه سوم

سومين جشنواره دانشجويي توسعه آموزش (صفحه اصلي)