فراخوان ششمین جشنواره دانشجویی توسعه آموزش-ویژه دانشجویان کلان منطقه 10

به گزارش واحد توانمندسازی  و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، فرایند ثبت نام و ارسال آثار به «ششمین جشنواره دانشجویی توسعه آموزش» شروع شد و تا 15 خرداد ماه سال جاری ادامه خواهد داشت.

این جشنواره با هدف شناسایی و معرفی آثار دانشجویی در حیطه ­های برنامه­ ریزی درسی، برنامه ریزی آموزشی، روش­ های یاددهی- یادگیری، ارزشیابی برنامه، ارزیابی دانشجو، مدیریت و رهبری آموزشی، راهنمایی و مشاوره دانشجویان، یادگیری الکترونیک و شبیه ­سازی آموزشی، بازی وار­سازی، طراحی و تولید محصولات آموزشی به منظور ارتقای کیفیت آموزش پزشکی و توسعه آن برگزار می ­­شود.

دانشجویان علاقه­ مند و فعال در عرصه آموزش پزشکی می توانند آثار خود را در محورهای زیر ارسال نمایند.

1. فرایندهای توسعه آموزش
  2. مطالعات پژوهش در آموزش

همچنین لینک ثبت نام و فرم های ارسال آثار مربوط به حیطه های فرایند آموزشی و مطالعات پژوهش در آموزش و «آیین­ نامه جشنواره دانشجویی توسعه آموزش» در دسترس علاقمندان قرار دارد.

جوایز نقدی در نظر گرفته شده برای آثار برگزیده ششمین جشنواره دانشجویی توسعه آموزش شامل دو فرایند آموزشی هر یک به مبلغ 60 میلیون ریال و یک طرح پژوهش در آموزش  به مبلغ 30 میلیون ریال است.

دبیرخانه جشنواره:

دبیرخانه جشنواره با شماره تماس 88955846 (داخلی 309) و به نشانی بلوار کشاورز، خیابان نادری، خیابان حجت دوست غربی، پلاک 57، مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، طبقه سوم است. همچنین علاقمندان می توانند از طریق کانال تلگرام @Students_EDC_TUMS و اینستاگرام Stu.edu.tums  واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان از کلیه اخبار مربوط به حوزه آموزش پزشکی و جشنواره ها اطلاع یابند.

توضیح اینکه، فرایندها و پژوهش هایی که قبلا موفق به دریافت جایزه از سایر جشنواره ها شده باشند نمی توانند در این جشنواره شرکت نمایند. همچنین در صورتیکه فرایند و پژوهشی در این جشنواره حائز رتبه برتر و موفق به کسب جایزه شود نمی تواند در سایر جشنواره های آموزشی دانشگاهی و کشوری شرکت نمایند.

Enter your desired term to search
Theme settings