18 مهر 1403 چهارشنبه

فرایندهای معاونت آموزشی بیمارستان شریعتی ارزیابی شد

به گزارش روابط عمومي بيمارستان شريعتي، اين ارزيابي از صبح يكشنبه 11 تير با حضور كارشناسان معاونت آموزشي آغاز شد.
در ابتدا كارشناسان با اعضاي هيئت‌علمي بيمارستان شريعتي و كارشناسان مرتبط با حوزه‌هاي معاونت آموزشي ديدار كردند.
در اين ديدار، دكتر سهراب پور معاون آموزشي بيمارستان شريعتي، ضمن معرفي اين معاونت درباره فرايندهاي برنامه‌ريزي‌شده براي ارتقا آموزش در حوزه‌هاي مختلف توضيح داد. مديريت آموزش در بيمارستان‌هاي آموزشي و بيمارستان‌هاي آموزشي در عرصه پژوهش‌هاي باليني از مهم‌ترين مواردي بود كه دكتر سهراب پور درباره آن توضيح داد.
در اين جلسه همچنين دكتر جهانشير درباره پايش و ارزشيابي عملكرد آموزش و برنامه‌ها و فرايندهاي آموزش توضيح داد.
دكتر سروري دكتر شيراني و دكتر پژمان فرايندهاي مرتبط با اعضاي هيئت‌علمي و فراگيران را به كارشناسان معرفي كردند.
ارزيابان همچنين به بررسي مستندات مديريت تسهيلات، فضا، امكانات، تجهيزات و منابع انساني پرداختند. دكتر سعيدي همچنين درباره آموزش فراگيران در بخش‌هاي اورژانس و پاراكلينيك توضيح داد و دكتر سيما به معرفي حقوق بيمار در فرايندهاي آموزشي پرداخت.
ارزيابان همچنين از چند بخش ازجمله اورژانس بيمارستان شريعتي بازديد و پياده‌سازي برنامه‌هاي معاونت آموزشي را بررسي كردند.
مصاحبه با دستياران و دانشجويان پزشكي و بازديد از كتابخانه و پاويون‌هاي جديد و قديم از ديگر برنامه‌هاي اين بازديد بود.