فقط 3 روز تا پایان ثبت نام دوره دیپلم پژوهشی

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، ثبت نام در دومین دوره دیپلم پژوهشی آموزش پزشکی در بازه زمانی 22 تا 30 شهریور ماه سال جاری انجام خواهد شد. کلیه علاقمندان از دانشگاه علوم پزشکی تهران که تمایل به شرکت در این دوره را دارند؛ با توجه به ظرفیت محدود پذیرش و همچنین فرصت محدود باقی مانده (3 روز) می توانند با مراجعه به سایت https://registeretdc.ir اقدام به ثبت نام نمایند.

توضیح اینکه افرادی که حدنصاب نمره قبولی در واحدهای پژوهشی پایه را در مهر ماه کسب کرده باشند امکان پذیرش در دوره دیپلم پژوهشی آموزش پزشکی در بهمن ماه را خواهند داشت.

علاقه مندان می توانند با مراجعه به وب سایت مرکز رشد استعدادهای درخشان دانشگاه، معرفی دوره دیپلم پژوهشی اطلاعات بیشتری در خصوص دوره کسب نمایند.