18 مهر 1403 چهارشنبه

مراسم تودیع و معارفه مدیر امور عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی برگزار شد

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش پزشكي روز يكشنبه هشتم مرداد ماه با  حضور دكتر ميرزازاده مدير مركز مطالعات، اعضاي هيات علمي و كاركنان مركز مراسم توديع و معارفه مدير امور عمومي اين مركز برگزار شد.

در اين جلسه دكتر ميرزازاده از جناب آقاي اصغر غازان مدير پيشين امور عمومي مركز براي همكاري و تلاش مستمر در طول خدمت صادقانه ايشان صميمانه تشكر و قدراني نمود و نقش ايشان در مسير پيشرفت مركز را بسيار پررنگ تلقي كرد. وي تاكيد كرد اكنون كه به دليل مسايل شخصي از همكاري جناب آقاي غازان محروم شديم جا دارد كه از تمامي تلاش هايي كه ايشان در طول تمام سال هاي گذشته و به ويژه در چهار سال اخير و به دنبال نقل مكان مركز مطالعات به ساختمان جديد، قدرداني كنيم. همچنين ايشان سركار خانم مژگان لطافت نژاد را به عنوان مدير فعلي امور عمومي به كاركنان مركز معرفي فرمود و براي ايشان آرزوي موفقيت در پيشبرد اهداف مركز و انجام وظايف محوله كرد.

در ادامه جلسه هر كدام از مديران عمومي قبلي و جديد مركز با تشكر از برگزاري اين مراسم به بيان نكاتي در حيطه كاري مديريت امور عمومي مركز پرداختند.

در پايان مراسم مدير مركز با اهداي لوح و هدايايي از زحمات جناب آقاي اصغر غازان مدير پيشين تقدير و تشكر نمود و ابلاغ انتصاب مدير امور عمومي به سركار خانم مژگان لطافت نژاد اهدا شد.

گالري عكس