مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه "برنامه های هفته آموزش" را برگزار می کند

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، برنامه های هفته آموزش دانشگاه از تاریخ 1 خرداد تا 5 خرداد ماه سال جاری توسط این مرکز برگزار خواهد شد. به این منظور در نظر است برنامه های متعددی در قالب برگزاری وبینار، کارگاه، پنل های آموزشی، جلسات کلینیک مشاوره، نشست های اختصاصی با دفاتر توسعه آموزش و کارگروه های دانشجویی و مراسم جشنواره آموزشی شهید مطهری و تقدیر از برگزیدگان در طی این هفته برگزار گردد. از کلیه اعضای هیات علمی، دانشجویان، کارشناسان دفاتر توسعه آموزش و سایر علاقمندان جهت حضور در برنامه ها دعوت بعمل می آید.

نکته: تمامی برنامه های هفته آموزش به جز نشست های اختصاصی و کلینیک های مشاوره آموزشی دارای امتیاز توانمندسازی آموزشی می باشند که بدون نیاز به ثبت نام امکان شرکت در آن فراهم است.

از کلیه اعضای هیات علمی، دانشجویان و علاقمندان خواهشمند است در هنگام ورود به لینک هر یک از برنامه های مختلف نام و نام خانوادگی را به فارسی بعنوان نام کاربری وارد نمایند.

همچنین متعاقبا در اخبار بعدی جزئیات مربوط به هر یک از برنامه های هفته آموزش به اطلاع علاقمندان رسانده خواهد شد. کارگاه آموزشی با عنوان آزمون قضاوت موقعیتی: مبانی و گام ­های طراحی دارای محدودیت ثبت نام می باشد که لینک ثبت نام آن اطلاع رسانی خواهد شد.

لینک شرکت در برنامه: https://www.skyroom.online/ch/virtualtums/edc.education-week