مصوبه شیوه نامه داوری تصویب و حمایت از طرح های توسعه ای دانشگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش واحد طرح های توسعه ای و دانش پژوهی آموزشی، در راستای تدوین سیاست های مشخص مرکز مطالعات به منظور حمایت از طرح های توسعه ای، تدوین شیوه نامه داوری، تصویب و حمایت از طرح های توسعه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی تهران در ششمین نشست شورای آموزشی دانشگاه مورخ 16/5/1400 مصوب شد.
محورهای اصلی شیوه نامه شامل: ساختار و تشکیلات کمیته داوری طرح های توسعه ای، فرایند ارزیابی طرح های توسعه ای در آموزش، محورهای موضوعی دارای اولویت طرح های توسعه ای در آموزش دانشگاه، سیاستگذاری و برنامه ریزی برای ارائه برنامه های حمایتی و توانمندسازی است. ضروری است برای اطلاع از سیاست های در نظر گرفته شده در شیوه نامه و آگاهی از روند داوری و حمایت از طرح های توسعه ای در دانشگاه، جزییات متن شیوه نامه مورد مطالعه قرار گیرد.
جهت دریافت شیوه نامه داوری، تصویب و حمایت از طرح های توسعه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی تهران اینجا کلیک کنید.