معرفی غرفه کلان منطقه 10 آمایشی در بیست و چهارمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی

دکتر جعفر حسین پور مدیر EDC دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله و مسئول غرفه کلان منطقه 10 آمایشی در بیست و چهارمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی از عرضه دستاوردهای 2-3 سال اخیر دانشگاه های علوم پزشکی این منطقه، در نمایشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر حسین پور با اشاره به دانشگاه های علوم پزشکی منطقه  10 آمایشی گفت: دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی، شاهد، ارتش، بقیه الله مرکز قلب رجایی و انستیتوپاستور و... در منطقه 10 استقرار دارند.
وی با ارزیابی خود از میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران بسیار پرتلاش و پرتوان میزبانی این دوره را برعهده دارد و از دانشگاه های کلان منطقه حمایت می کند.
دکتر حسین پور با اشاره به محصولات غرفه کلان منطقه 10 آمایشی گفت: در این غرفه بخشی از دستاوردهای 2-3 سال اخیر اساتید و دانشجویان دانشگاه های منطقه 10 عرضه می شود. این محصولات شامل واقعیت مجازی، کتب مرجع و در حال تدریس و... است.
وی با بیان اینکه کارهای بسیاری در طول یکسال اخیر در دانشگاه ها انجام شده گفت: باتوجه به گستردگی فعالیت های دانشگاه ها بخش کوچکی از این محصولات در غرفه ارایه شده است.