نشست بهاری مرکز مطالعات و توسعه آموزش با مدیران دفاتر توسعه بیمارستان ها

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، نشست بهاري مركز مطالعات دانشگاه با مديران دفاتر توسعه بيمارستانها مورخ 17 خرداد ماه سال جاري در سالن شوراي مركز برگزار شد.

اين جلسه با حضور دكتر هومان حسين نژاد، مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، دكتر محبوبه مافي نژاد، معاون مركز، مديران دفاتر توسعه بيمارستان ها، دكتر سپند رياضي، مدير واحد برنامه ريزي آموزشي و دكتر رضا عاطف يكتا مدير واحد روابط عمومي و برون سازماني در سالن شوراي مركز برگزار شد.

در ابتدا مدير مركز ضمن خوش آمدگويي، اظهار كرد كه ارائه گزارش هاي دفاتر توسعه آموزش، به همكاري، هم افزايي و پيشبرد برنامه هاي توسعه آموزش و پيدا كردن نقطه مشترك در دستيابي به اهداف مورد انتظار مي انجامد.

در نشست حاضر پيرامون سه محور اصلي بحث و تبادل نظر صورت گرفت. فعاليت جدي دفاتر توسعه آموزش در پيشبرد پياده سازي شيوه نامه تدوين و بازنگري طرح دوره ­هاي رشته مقاطع داير در دانشگاه، ايجاد انگيزه و ارائه مشاوره به اعضاي هيات علمي به منظور استفاده از امتيازات فعاليت­ هاي دانش پژوهي آموزشي، ترغيب و اطلاع رساني به اعضاي هيات علمي براي ارسال مقالات و تجربيات دانش پژوهي جهت چاپ در فصلنامه رويش از جمله محورهاي اصلي مورد بحث در اين نشست بود.

در ادامه با مديريت دكتر عاطف يكتا، مديران دفاتر توسعه بيمارستان ها گزارشات و برنامه­ هاي پيش روي آن بيمارستان را در سال 1399 بيان كردند.

در پايان مدير و معاون مركز مطالعات و توسعه آموزش، به سوالات حاضرين پاسخ دادند.