نشست تابستانی مرکز مطالعات و توسعه آموزش با دفاتر توسعه آموزش دانشکده ها و بیمارستان ها

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، نشست تابستانی مرکز مطالعات و توسعه آموزش با مدیران دفاتر توسعه آموزش دانشکده ها و بیمارستان ها با حضور دکتر محبوبه مافی نژاد، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش، دکتر شاهین حمزه لو مدیر واحد روابط عمومی و همکاری­ های برون سازمانی و مدیران دفاتر توسعه دانشکده ها و بیمارستان ها روز شنبه مورخ ۱۴ مرداد ماه در سالن شورای مرکز مطالعات و توسعه به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر شاهین حمزه لو ضمن خوش امدگویی مروری بر دستور جلسات کرد، سپس دکتر مافی نژاد به عنوان پیش از دستور دو همایش بین المللی که در باکو و در مالزی برگزار می‌شود را یادآوری کرده و اذعان داشت که فرصت خوبی برای معرفی دانشگاه در سطح بین المللی می باشد.
در ادامه‌ دکتر آرش میر محمد صادقی، مدیر دفتر توسعه بیمارستان فارابی، ۳ تجربه موفق در حال اجرای در بیمارستان را بیان کرد.
سپس دکتر سمیرا رجائی مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی، گزارشی از ارزیابی درونی بیرونی دوره پزشکی عمومی را ارائه کرد.
در پایان دکتر حمزه لو در خصوص برنامه بازدید دوره ای مرکز از دفاتر توسعه آموزش دانشکده ها و بیمارستان ها توضیح داد و نظرخواهی کرد و هدف از این برنامه بازدید را بیان کرد .

در پایان ضمن جمع بندی مدیر واحد روابط عمومی و همکاری های برون سازمانی جلسه بعد از پاسخگویی و رفع ابهامات حاضرین خاتمه یافت .

Enter your desired term to search
Theme settings