نشست تابستانی مرکز مطالعات و توسعه آموزش با مدیران دفاتر توسعه دانشکده ها/ بیمارستان ها

به گزارش مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، دومین نشست مرکز مطالعات و توسعه آموزش با مدیران دفاتر توسعه دانشکده ها و بیمارستان های تابعه با حضور دکتر محبوبه مافی نژاد مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، مدیران دفاتر توسعه آموزش، مدیران واحدهای مرکز در روز چهارشنبه ۲۴ شهریور ماه از ساعت ۸ تا ۱۰ به صورت مجازی برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر محبوبه مافی نژاد مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش، ضمن خوش آمدگویی، به تمدید مهلت فرایندها در پانزدهمن جشنواره شهید مطهری تا ۵ آبان ماه سالجاری اشاره کرد و توضیحاتی را درباره برنامه کلینیک مشاوره آموزشی جشنواره شهید مطهری که توسط تیم مرکز مطالعات و توسعه آموزش راه اندازی شده است، بیان کرد.
در ادامه دکتر شاهین حمزه لو مدیر واحد روابط عمومی و همکاری های برون سازمانی،  از سایت جدید فصلنامه رویش رونمایی و این سایت را با نشانی  https://royesh.tums.ac.ir/ معرفی و توضیحاتی را از نحوه استفاده از این سایت را بیان کرد.
سپس دکتر مافی نژاد، هدف از این فصلنامه را ایجاد بستری برای نشر فعالیت های دانش پژوهی دانشگاه عنوان کرد و اینکه آشنایی با مقالات چاپ شده در رویش بتواند زمینه ساز خلق ایده ها و همچنین الگویی باشد که از ان در سایر فرایندهای دانش پژوهی،  فرایندهای ارایه شده در جشنواره ها آموزشی و ... استفاده شود. به علاوه از این طریق بتوان فعالیت های آموزشی را بسط و گسترش داد.
در ادامه جلسه دکتر ماندانا شیرازی مدیر واحد توسعه راهبردهای نوین آموزشی، هدف از ایجاد این واحد را بیان و درباره تصویب سیاست گذاری ها و شیوه نامه های حوزه توسعه راهبردهای نوین آموزشی در اینده خبر داد.
سپس دکتر علیزاده برنامه مدون نیازسنجی آموزشی دوره های توانمندسازی اعضای هیات علمی و حیطه های آن را ارایه داد. جلسه با جمع بندی دکتر مافی نژاد پس از پاسخگویی به سوالات حاضرین پایان یافت.