18 مهر 1403 چهارشنبه

نشست تخصصی مدیران مراکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی منطقه آمایشی ده در دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومي دانشگاه در نشست تخصصي مديران مراكز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشكي منطقه آمايشي ده كه صبح روز دوشنبه 23 بهمن 96 در سالن اجلاس آزمايشگاه جامع دانشگاه برگزار شد، دكتر ميرزازاده، رئيس مركز مطالعات توسعه آموزش علوم پزشكي وزارت بهداشت، گفت: با توجه به توقع و انتظاري كه مركز مطالعات توسعه وزارت بهداشت از دانشگاه هاي علوم پزشكي و EDC هاي كشور دارد و به‌منظور حضور در مراكز توسعه آموزش و در جريان قرار گرفتن روند فعاليت‌هايي كه انجام‌شده وزارت بهداشت از 3 يا 4 ماه پيش برنامه‌ريزي كرده تا با برگزاري نشست‌هايي در جريان فعاليت‌هاي مراكز توسعه آموزش 66 يا 67 دانشگاه علوم پزشكي و دانشكده علوم پزشكي قرار گيرد.
وي افزود: با توجه به اينكه، حضور در تك‌تك دانشگاه‌ها مقدور نيست با برنامه‌ريزي‌هاي انجام‌شده اميدواريم در كلان مناطق حضور پيدا كنيم و از روند فعاليت‌ها مطلع شويم.
دكتر ميرزازاده ادامه داد: طبق برنامه‌ريزي‌هاي انجام‌شده بايد تا قبل از آغاز سال 97 يك‌بار در تمامي كلان مناطق كه ده كلان منطقه هستند حضور يابيم. البته تا امروز ششمين بازديد انجام‌شده است.
وي گفت: زمان اين نشست، معمولاً يك روز و نيم طول مي‌كشد كه پس از معارفه مدعوين، 5 نشست تخصصي دوساعته برگزار مي‌شود. امروز نخستين نشست ما در خصوص طرح تحول در آموزش علوم پزشكي است كه اولويت معاونت آموزشي وزارتخانه است كه EDC ها نقش پررنگي در آن دارند.
دكتر ميرزازاده تصريح كرد: با توجه به بازنگري كه در بسته‌ها به وجود آمده و به دانشگاه‌ها ابلاغ‌شده، نشست‌ها مربوط به تحول و نوآوري در آموزش خواهد بود. در نشست‌ها، هر يك از مدعوين در يك بازه زماني كوتاه گزارش‌ فعاليت‌هاي مراكز خود را ارائه مي‌كنند. در ادامه نيز 4 نشست تخصصي در مورد موضوعاتي چون توانمندسازي، برنامه‌ريزي درسي، ارزشيابي آموزشي، المپياد، استعدادهاي درخشان، جشنواره‌ها و دانش‌پژوهي آموزشي، نوآوري آموزشي  برگزار مي شود كه  گزارشي هاي ارائه شده مورد نقد و بررسي قرار خواهند گرفت.