نشست خود ارزیابی واحدهای مرکز بر اساس استانداردهای اعتباربخشی مراکز مطالعات

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش، نشست كميته اعتباربخشي با حضور دكتر محبوبه مافي نژاد، مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش و مديران واحدها دوشنبه مورخ ۱۸ اسفند ماه سالجاري از ساعت ۸ الي ۱۱ در سالن شوراي مركز برگزار شد.
در اين نشست هر كدام از واحدهاي مركز، گزارشي از خودارزيابي فعاليت هاي واحد مربوطه را براساس استاندارهاي اعتباربخشي مراكز مطالعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ارائه كردند. همچنين در اين جلسه در خصوص فرمت و برنامه زمانبندي ارسال مستندات  اعتباربخشي بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
در پايان دكتر مافي نژاد ضمن جمع بندي اين نشست و اقدامات پيش رو، ارتقا مرتبه دكتر ماندانا شيرازي مدير واحد توسعه راهبردهاي نوين آموزشي مركز  به مرتبه استادي را از طرف تيم مركز مطالعات به ايشان تبريك گفتند.