نشست زمستانی مرکز مطالعات و توسعه آموزش با دفاتر توسعه دانشکده ها و بیمارستان ها با حضور معاون آموزشی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، نشست زمستانی مرکز مطالعات و توسعه آموزش با مدیران دفاتر توسعه آموزش دانشکده ها و بیمارستان ها با حضور دکتر فرشاد علامه، معاون آموزشی دانشگاه، دکتر محبوبه مافی نژاد، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش، دکتر شاهین حمزه لو مدیر واحد جشنواره و همکاری­های برون سازمانی و مدیران واحدهای مرکز مطالعات و مدیران دفاتر توسعه دانشکده ها و بیمارستان ها روز چهارشنبه مورخ 10 اسفند ماه در سالن حکیم  برگزار شد.

در این نشست معاون آموزشی دانشگاه ضمن خیر مقدم، هدف از تشکیل این نشست را شناسایی فعالیت­های شاخص توسعه آموزش دفاتر توسعه بیان کرد و در ادامه اشاره کرد که گسترش سیاست­های توسعه فعالیت­های نوآورانه و دانش پژوهی آموزشی به کمک مدیران دفاتر توسعه میسر است و ابراز امیدواری کرد که بتونیم با محوریت نقش کلیدی و تاثیرگذار دفاتر توسعه آموزش، شاهد رشد بیشتر در حوزه آموزش دانشگاه باشیم. دکتر مافی نژاد ضمن خوش آمدگویی هدف از تشکیل جلسه را به اشتراک گذاری تجارب، فرایندها و فعالیت های آموزشی دانست و اشاره کرد که فعالیت­ های شاخصی که در دفاتر توسعه اجرا می شود، در این نشست ها می تواند به عنوان یک الگو نشر و توسعه یابد. همچنین ایشان اشاره کرد ایجاد فرصت تعامل و شبکه سازی در قالب نشست­های این چنینی با هدف فراهم سازی فرصت تبادل ایده­های آموزشی و همچنین نقد بسیار کمک کننده خواهد بود.

سپس با مدیریت دکتر حمزه لو دفاتر توسعه دانشکده ها و بیمارستان ها به ترتیب گزارشات پایانی مراکز خود را ارائه دادند. در نهایت چالش ها و مشکلات دفاتر توسعه آموزش دانشکده ها و بیمارستان ها بیان و راهکارها و پیشنهادات عملی ارائه داده شد. سپس جلسه با جمع بندی دکتر مافی نژاد خاتمه یافت.

Enter your desired term to search
Theme settings