نشست زمستانی و پایانی مرکز مطالعات و توسعه آموزش با دفاتر توسعه دانشکده ها و بیمارستان ها با حضور معاون آموزشی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و توسعه آموزش، نشست زمستانی مرکز مطالعات و توسعه‌ آموزش با مدیران دفاتر توسعه آموزش دانشکده ها و بیمارستان ها با حضور دکتر فرشاد علامه، معاون آموزشی دانشگاه، دکتر محبوبه مافی نژاد، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، دکتر شاهین حمزه لو مدیر واحد جشنواره و همکاری­ های برون سازمانی و مدیران واحدهای مرکز مطالعات و مدیران دفاتر توسعه دانشکده ها و بیمارستان ها روز سه شنبه مورخ ۱۵ اسفند ماه در سالن G6 برگزار شد.
در این نشست معاون آموزشی دانشگاه ضمن خیر مقدم، هدف از تشکیل این نشست را شناسایی فعالیت­ های شاخص توسعه آموزش دفاتر توسعه بیان کرد و در ادامه اشاره کرد که گسترش فعالیت­ های نوآورانه و دانش پژوهی آموزشی به کمک دفاتر توسعه میسر است و ابراز امیدواری کرد که بتونیم با محوریت نقش کلیدی و تاثیرگذار دفاتر توسعه آموزش، شاهد رشد بیشتر در حوزه آموزش دانشگاه باشیم.
دکتر مافی نژاد ضمن خوش آمدگویی هدف از تشکیل جلسه را به اشتراک گذاری تجارب، فرایندها و فعالیت های آموزشی نوآورانه دانست و اشاره کرد که فعالیت­ های شاخصی که در دفاتر توسعه اجرا می شود، در این نشست ها می تواند به عنوان یک الگو به نشر و توسعه در سایر دانشکده ها بیانجامد. همچنین ایشان اشاره کرد ایجاد فرصت تعامل و شبکه سازی در قالب نشست­ های این چنینی با هدف فراهم سازی فرصت تبادل ایده­ های آموزشی و همچنین نقد سازنده روی فعالیت های انجام شده بسیار کمک کننده خواهد بود.
سپس با مدیریت دکتر حمزه لو دفاتر توسعه دانشکده ها و بیمارستان ها به ترتیب گزارشات پایانی مراکز خود را ارائه دادند. در نهایت چالش ها و مشکلات دفاتر توسعه آموزش دانشکده ها و بیمارستان ها بیان و راهکارها و پیشنهادات عملی ارائه داده شد. سپس جلسه با جمع بندی دکتر علامه و دکتر مافی نژاد خاتمه یافت.