نشست صمیمانه معاون آموزشی دانشگاه با مدیران مرکز مطالعات و توسعه آموزش

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش، جلسه دكتر امير علي سهراب پور معاون آموزشي دانشگاه با مديران مركز مطالعات و توسعه آموزش ساعت 8 روز دوشنبه برگزار شد.

در ابتدا دكتر سهراب پور ضمن قدرداني و رضايت از عملكرد واحدها بر مديريت بهينه و كارامد عليرغم وجود محدوديت ها تاكيد كردند و صرفه جويي با كمك نوآوري و سليقه مناسب را توصيه نمودند. در ادامه به بحث درآمد زايي در زمينه برگزاري كارگاه ها ودوره هاي كوتاه مدت و آموزش مجازي اشاره نمودند.

در ادامه مديران واحد مركز مطالعات و توسعه گزارشات و پيشنهادات خود را مطرح كردند. دكتر ماندانا شيرازي مدير واحد توسعه آموزش چالش­هاي واحد آموزش را بيان كرد و راه اندازي كلينيك مشاوره آموزشي، مشاوره پروپوزال­هاي طرح­هاي توسعه­اي كارگاه، آموزش روش­هاي نوين و توليد پودمان­ها در راستاي درامدزايي را مطرح كرد.

دكتر محبوبه مافي نژاد مدير واحد فرايندهاي دانشجويي بحث توانمندسازي در برگزاري دوره­هاي دانا و برگزاري كارگاه­هاي پيشرفته ، تشويق مشاركت دانشجويان در جشنواره­هاي دانشجويي را بيان كرد.

دكتر مريم عليزاده مدير واحد توانمندسازي مدرسين در مورد برگزاري برنامه­ هاي توانمندسازي گزارشي را ارائه داد و در ادامه بر مجازي سازي دوره ­ها اشاره كرد و ضمن تاكيد بر اينكه توانمندسازي صرفا فقط كارگاه نيست برنامه ­هايي مثل مناظره، برنامه ياد استاد را كه در فاز اجرايي است را بيان كرد.

در پايان دكتر مريم نسيمي مدير واحد طرح هاي توسعه در آموزش، در مورد طرح­ هاي hsr  و  توسعه­ اي گزارشي را ارائه داد.

جلسه با جمع بندي دكتر سهراب پور و دكتر جهانشير مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش راس ساعت 10خاتمه يافت.