نشست مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش با مدیران دفاتر توسعه با حضور معاون آموزشی دانشگاه

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، نشست زمستاني دفاتر توسعه آموزش با حضور دكتر اميرعلي سهراب پور، معاون آموزشي دانشگاه، دكتر هومان حسين نژاد، مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش و دكتر محبوبه مافي نژاد، معاون مركز مطالعات و توسعه آموزش و مديران دفاتر توسعه آموزش دانشكده ها/ بيمارستان ها در تاريخ ۱۱ بهمن ماه از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۲:۳۰ در سالن شوراي مركز مطالعات و توسعه آموزش به صورت مجازي در بستر ادبي كانكت برگزار شد.
ابتدا بعد از تلاوت آياتي چند از كلام الله مجيد، دكتر حسين نژاد ضمن خوش آمدگويي گزارشي از ارائه و روند اجرايي برنامه را ارائه داد.
در ادامه دكتر سهراب پور به خلاقيت محور بودن فعاليت هاي صورت گرفته در حوزه توسعه آموزش دفاتر تاكيد كرد و خاطر نشان كرد كه كاربست خلاقانه ي امور در حوزه آموزش نيازمند برنامه ريزي آموزشي است. در ادامه ايشان بر لزوم استفاده از ابزارها و فناوري هاي نوين، در عصري كه تكنولوژي هاي آموزشي گسترش پيدا كرده و به راحتي در دسترس است، تاكيد كرد.
وي در ادامه بيان كرد كه ضروري است كه در مسير ملي و  بين المللي شدن فعاليتها در سطوح مختلف آموزشي حركت كنيم و از تكنولوژي هاي در اختيار با هدف نشر تجربيات اساتيد كل كشور و  ديگر كشورها استفاده كنيم.
معاون آموزشي سپس ضمن تاكيد به نقش مركز مطالعات در اين خصوص، پيشنهاد تدوين شيوه نامه رتبه بندي فعاليت هاي نواورانه دفاتر توسعه را ارائه كرد كه بر اساس معيارهاي مشخص امتياز دهي فعاليت هاي دفاتر با هدف ارايه مشوق از سوي معاونت آموزشي دانشگاه انجام شود.
در ادامه اين نشست گزارشي از مديران دفاتر توسعه دانشكده ها/ بيمارستانها (بيمارستان ياس، بيمارستان بهرامي، دانشكده پرستاري و مامايي، دانشكده فناوري هاي نوين، دانشكده داروسازي، پرديس بين الملل دانشگاه،  دانشكده پزشكي، بيمارستان ضيائيان، دانشكده طب ايراني، دانشكده پيراپزشكي، بيمارستان امام خميني(ره)، بيمارستان امير اعلم) به ترتيب ارائه شده و سپس بازخورد، طرح نظرات و همچنين تبادل تجربيات در طول زمان نشست انجام شد.
توضيح اينكه ادامه اين نشست در شنبه هفته آتي برگزار خواهد شد.