نشست مدیران مراکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه های کلان منطقه ۱۰

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، نشست مديران مراكز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه هاي كلان منطقه ۱۰ از ساعت ۱۳ الي ۱۴ به صورت مجازي در بستر 3B برگزار شد.
در اين نشست همفكري كه با حضور  دكتر محبوبه مافي نژاد مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشكي تهران، دكتر جباري مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشكي شاهد، دكتر مجتبي خواجه آزاد مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشكي بقيه االله،  دكتر شمس مدير مركز مطالعات وتوسعه آموزش دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، دكتر شهرياري مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشكي ارتش، دكتر محمدي كناري مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشكي ايران، دكتر نيائي معاون مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي تشكيل شد در خصوص نحوه جمع آوري و تجميع گزارشات مراكز مطالعات و توسعه آموزش كلان منطقه ۱۰ در برپايي غرفه مجازي بيست و دومين همايش كشوري آموزش پزشكي بحث و تبادل نطر صورت گرفت.
در ابتدا دكتر مافي نژاد مقدمه اي را درباره نحوه ارائه فعاليت ها در بخش غرفه همايش بر طبق دستورالعمل ارسالي از دبيرخانه همايش ارائه داد و سپس نظرات و پيشنهادات حاضرين مطرح شد و مورد بررسي قرار گرفت. به اين منظور بر اساس همفكري هاي صورت گرفته، مقرر شد تا ارايه دانشگاه هاي كلان منطقه ۱۰ به صورت ادغام يافته و با تمركز بر طرح  شاخص ترين فعاليت ها هر دانشگاه انجام شود. همچنين مقرر شد از مدت زمان ۶۰ دقيقه اي ارايه كلان منطقه ۱۰ در همايش، ۴۰ دقيقه به ارايه دستاوردهاي مراكز مطالعات و ۲۰ دقيقه به ارايه فعاليت هاي مرتبط با بسته هاي تحول و نوآوري در آموزش علوم پزشكي اين كلان منطقه اختصاص يابد.
در پايان مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشكي تهران ضمن جمع بندي جلسه مذكور مبني بر تحويل گزارش فعاليت هاي شاخص و اثرگذار هر دانشگاه در سال گذشته تا روز چهارشنبه مورخ ۸ ارديبهشت ماه طبق چارچوب مورد توافق، خواستار جلسه بعدي براي نهايي كردن تصميمات در خصوص شيوه ارايه شد. جلسه بعدي اين نشست در روز ۵ شنبه مورخ ۹ ارديبهشت ماه ساعت ۱۲ الي ۱۳:۳۰ برگزار خواهد شد.