نشست مشترک مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش با مدیران دفاتر توسعه با حضور معاون آموزشی دانشگاه

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، نشست زمستاني دفاتر توسعه آموزش با حضور دكتر اميرعلي سهراب پور، معاون آموزشي دانشگاه، دكتر محبوبه مافي نژاد، مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه و مديران دفاتر توسعه آموزش دانشكده ها/ بيمارستان ها در تاريخ ۲۵ بهمن ماه از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۳:۳۰ به صورت مجازي در بستر ادبي كانكت برگزار شد.
ابتدا بعد از تلاوت آياتي چند از كلام الله مجيد، مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش، ضمن خوش آمدگويي مقدمه اي در ابتداي نشست در خصوص روند برگزاري نشست بيان كرد. همچنين ايشان ضمن اشاره به ضرورت اطلاع رساني و تبليغ در خصوص امتيازات حاصل از فرايندهاي دانش پژوهي، به نقش موثر دفاتر توسعه آموزش در مسير گسترش فعاليت هاي دانش پژوهي در دانشكده ها اذعان كرد.
در ادامه دكتر سهراب پور به خلاقيت محور بودن فعاليت هاي صورت گرفته در حوزه توسعه آموزش دفاتر تاكيد كرد و خاطر نشان كرد كه تلاش در جهت كسب آموزش هاي موثر در همه سطوح، به حفظ روحيه سرزندگي و شادابي در افراد ميانجامد. سپس به سامانه سماد اشاره كرده و بر لزوم استفاده از اين سامانه در بحث آموزش و توسعه تاكيد كرد.

وي در ادامه بيان كرد ضروري است كه مشاركت بين دانشكده  اي و بيمارستاني در پروژه هاي مختلف وجود داشته باشد. در همين رابطه مدير مركز مطالعات، به لزوم طراحي نظام حمايتي موثر براي دانشجويان در بحث آموزش به ويژه در شرايط پاندمي تاكيد كرد و به پتانسيل هاي موجود در دانشكده هاي مختلف براي انجام همكاري هاي بين دانشگاهي در اين خصوص و ساير پروژه هاي مشترك بين دانشكده اي اشاره كرد.
معاون آموزشي سپس ضمن تاكيد به نقش مركز مطالعات در اين خصوص، پيشنهاد برگزاري نشست هاي مكرر و پياپي را ارائه كرد كه بر اساس دستورجلسه مشخص در زمان هاي مشخص بين مركز مطالعات و دفاتر توسعه آموزش دانشكده ها و ساير سطوح مختلف آموزشي برگزار شود.
در ادامه اين نشست با مديريت دكتر مافي نژاد گزارشي از مديران دفاتر توسعه دانشكده ها/ بيمارستان ها(دانشكده مجازي- دانشكده دندانپزشكي- بيمارستان رازي- بيمارستان آرش- دانشكده توانبخشي- بيمارستان بهارلو- دانشكده تغذيه و رژيم شناسي- مركز طبي كودكان- دانشكده بهداشت- مركز قلب تهران- بيمارستان روزبه- بيمارستان شريعتي- بيمارستان فارابي) ارائه شد و سپس بازخوردها، طرح نظرات و همچنين تبادل تجربيات در طول زمان نشست توسط معاون آموزشي دانشگاه، مدير مركز مطالعات و مديران دفاتر توسعه آموزش انجام شد.
در پايان مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش گزارشي از برنامه هاي پيش رو مركز را در سال آتي ارائه داده و ضمن تاكيد به تقويت نقش تعاملي بين مركز مطالعات دانشگاه با دفاتر توسعه آموزش دانشكده ها و بيمارستان ها در پيشبرد تعالي آموزشي، با جمع بندي جلسه را خاتمه داد.