نشست مشترک مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه و مسئولان آموزش دانشکده دندانپزشکی

به گزارش واحد روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، در اين جلسه كه در تاريخ ۱۴ آبان ماه ۱۳۹۷ با دعوت دانشكده دندانپزشكي و براي همفكري در مورد برنامه هاي دفتر توسعه دانشكده برگزار شد، دكتر ركن رييس دانشكده دندانپزشكي، همراه با دكتر سيادت معاون آموزشي، دكتر تنكابني مدير دفتر توسعه آموزش دانشكده و دكتر جهانشير،  مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه شركت داشتند.
در ابتداي اين جلسه دكتر تنكابني گزارشي از روند پيشرفت برنامه هاي دفتر توسعه دانشكده دندانپزشكي و چالش هاي موجود آن ارائه دادند.
در ادامه دكتر سيادت ضمن اشاره به برخي چالش‌ها و مشكلات اساسي حوزه آموزش، در خصوص هر يك از موارد پرسش هايي را مطرح كرده و حاضرين در اين موارد به بحث و تبادل نظر پرداختند.
دكتر جهانشير،  مدير مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، با اشاره به موارد مطرح شده، راهكارهايي براي تقويت برنامه هاي موجود و غلبه بر چالش ها پيشنهاد دادند.