نشست معرفی دانش پژوهی آموزشی و سامانه آموزش­ های آزاد دانشگاه

به  گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش، اين جلسه با حضور دكتر محمد رضا هاديان ريييس دانشكده ،  دكتر غلامرضا عليايي  معاون اموزشي دانشكده توانبخشي ، مدير مركز مطالعات و توسعه اموزش دكتر امير حسين جهانشير، دكتر فاطمه سليماني مدير مركز مهارت هاي حرفه اي و دبير  اموزش مداوم دانشگاه ، مدير دفتر توسعه آموزش دكتر نسترن قطبي و اعضاي هيات علمي آن دانشكده در ۲۹تيرماه در سالن شوراي دانشكده توانبخشي برگزار شد.

در ابتدا دكتر هاديان، اهداف جلسه را  بيان كرده، سپس دكتر جهانشير معني و مفهوم دقيق دانش پژوهي را عنوان و علاوه بر اشاره به سمينار هفته گذشته دانش پژوهي كه از طرف مركز مطالعات و توسعه وزارتخانه برگزار شد، به معرفي فعاليتهاي دانش پژوهي و چگونگي كسب امتياز ارتقا از اين فعاليت ها در بين اعضاي هيات علمي  دانشگاه پرداخت.

وي در ادامه با پاسخ به سوالات حاضرين،‌به رفع ابهامات پرداخته و خاطر نشان كرد كه اين حلسات به منظور برطرف كردن ابهامات مي باشد و توضيحات تكميلي را ارائه داد.

در ادامه دكتر سليماني به معرفي دفتر آموزش مهارتهاي حرفه اي  پرداخته و حيطه هاي مختلف آن را بيان كرد .

دبير اموزش مداوم اضافه كرد كه در مورد جامعه مخاطبان ما در زمينه اموزش هاي آزاد دانشگاه همه فارغ التحصيلان، دانشجويان و مخاطبان غير تخصصي مي باشد و  توضيحاتي را ارائه و به سوالات متعدد اعضا پاسخ دادند.

در پايان دكتر هاديان ضمن تشكر و قدرداني از دكتر جهاشير و دكتر سليماني از ايده ها و نظراتشان استقبال كرده و جلسه راس ساعت  ۱۲پايان يافت.