هفتمین جلسه شورای مدیران مرکز برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات دانشگاه، هفتمین جلسه شورای مدیران مرکز در روز دوشنبه مورخ 21 تیرماه سال جاری از ساعت 8:30 تا  10 در سالن شورای طبقه 5 ساختمان مرکز مطالعات دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر محبوبه مافی نژاد مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه به رونمایی از وب سایت جدید مرکز و اینستاگرام مرکز اشاره کرد. همچنین ایشان در ادامه جلسه، ضمن ارائه فرایند دریافت بازخورد از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص وضعیت اعتباربخشی به تفکیک سنجه ها و حوزه ها، بر ضرورت ارائه برنامه عملیاتی در راستای تحقق استانداردهای موجود تاکید کرد.
در بخش بعدی جلسه، دکتر ماندانا شیرازی مدیر واحد توسعه راهبردهای نوین آموزشی، به ارائه بخش های مختلف شیوه نامه کاربست هنر در یاددهی و یادگیری پرداخت و پیشنهادات توسط اعضا شورای مرکز مطرح شد.
در انتهای جلسه مقرر شد شیوه نامه کاربست هنر در یاددهی و یادگیری بعد از انجام اصلاحات در گروه مدیران واحدهای مرکز مطالعات مجددا درج و ظرف مدت یک هفته در صورت طرح پیشنهادات دیگر، موارد لحاظ شود. جلسه در ساعت 10:00 خاتمه یافت.