پخش همزمان همایش اموزش پزشکی Amee 2022

مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (EDC) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند با همکاری دانشکده مجازی،  آموزش پزشکی و مدیریت و مشارکت دانشگاه‌های علوم پزشکی عضو کلان منطقه 10 آمایش آموزش عالی سلامت کشور پخش همزمان سخنرانی‌ها و سمپوزیوم‌های منتخب همایش AMEE 2022 از 7 تا 9 شهریور 1401 (دوشنبه تا چهارشنبه) از ساعت ١٠ لغایت ١٧:٣٠  همراه با پانل های تخصصی بحث و گفتگو با حضور اساتید و صاحب‌نظران حوزه آموزش پزشکی کشور برگزار می‌کنند:

محل برگزاری: دانشکده مجازی، آموزش پزشکی و مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

با عنایت به ظرفیت محدود برای حضور علاقمندان در این برنامه، اساتید، دانشجویان و فعالان حوزه آموزش پزشکی می‌توانند جهت پیش‌ ثبت‌ نام به نشانی الکترونیک مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (EDC) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به آدرس https://edc.sbmu.ac.ir مراجعه کرده و یا به‌ منظور کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ٢۶٢١٠٠٨٩ (داخلی ٢٠٠) تماس حاصل فرمایند.

دبیرخانه اجرایی همایش AMEE 2022 در کلان منطقه ١٠