پیام تسلیت مدیریت، اعضای هیات علمی و کارشناسان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه در پی درگذشت دکتر لیلا نعیمی

به گزارش روابط عمومي مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، مديريت، اعضاي هيات علمي و كارشناسان مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه در پيامي درگذشت دكتر ليلا نعيمي را تسليت گفتند.
متن اين پيام به شرح زير است:
بسمه تعالي
انا لله و انا اليه راجعون
 خبر درگذشت دكتر ليلا نعيمي از فارغ التحصيلان دوره دكتراي تخصصي آموزش پزشكي و همكاران ساعي و فداكار مركز، ما را متاثر كرد. بي شك خبر فقدان ايشان موجب اندوه فراوان شد.
هر چند كه تاب فراق و هجران سخت و دشوار است، ليكن تقدير الهي را جز صبر و بردباري چاره اي نيست. درگذشت اين همكار گرامي را خدمت خانواده محترمشان و ساير دانشگاهيان تسليت عرض نموده و از ايزد منان رحمت و آمرزش براي آن مرحوم و صبر و اجر براي خانواده گراميشان مسئلت مي‌نماييم.
مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه