18 مهر 1403 چهارشنبه

کارگاه کشوری «چگونه پروپوزال یک طرح توسعه‌ای آموزش تدوین کنیم؟» برگزار شد

اين كارگاه روز چهارشنبه 13 دي 96 با حضور مديران EDO دانشگاه‌هاي سراسر كشور، اعضاي هيئت‌علمي علاقه‌مند و فعال در عرصه آموزش در سالن G6 سازمان مركزي دانشگاه برگزار شد.
دكتر طاهره سوري عضو هيئت‌علمي دانشگاه و مدير واحد طرح‌هاي توسعه  EDC دانشگاه در حاشيه اين مراسم گفت: واحد EDC وزارت بهداشت كارگاه كشوري «چگونه پروپوزال يك طرح توسعه‌اي آموزش تدوين كنيم؟» را كه در نوع خود جزء اولين كارگاه‌هايي است كه در اين زمينه تشكيل مي‌شود را با همكاري مركز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه برگزار كرد.

وي با اشاره به اهميت اين كارگاه در ارتقاء سطح آموزش در دانشگاه‌هاي مختلف علوم پزشكي كشور گفت: در اين كارگاه از گروه‌هاي هدف با طيف وسيع شامل مديران EDO دانشگاه‌هاي سراسر كشور، اعضاي هيئت‌علمي علاقه‌مند و فعال در عرصه آموزش دعوت شد و استقبال خوبي از سوي مديران EDO و EDC دانشگاه‌هاي سراسر كشور داشتيم.

دكتر سوري هدف از برگزاري اين كارگاه را آشنايي بيشتر با روش نگارش صحيح پروپوزال‌هاي طرح‌هاي توسعه‌اي دانست و اظهار اميدواري كرد كه اين كارگاه بتواند طرح‌هاي بزرگي را در زمينه ارتقاء آموزش در سطح كشور زمينه‌ساز باشد.

عضو هيئت‌علمي دانشگاه بابيان اينكه در اين كارگاه بيش از 50 نفر حضور داشتند افزود: اين كارگاه از دو هفته قبل به‌صورت مجازي در گروه تلگرامي شروع شد و تمام جزئيات سخنراني در چند نوبت و به‌مرور در آن گروه گذاشته شد و بحث‌هاي جدي بين اعضا مطرح شد.

وي افزود: روش نگارش پروپوزال طرح‌هاي توسعه‌اي، تمرين عملي نقد يك نمونه پروپوزال، انتخاب يكي از عناوين و تعيين اهداف آن و نوشتن روش اجرا براي طرح توسعه‌اي به‌صورت كارگروهي از مواردي است كه در اين كارگاه آموزش داده مي‌شود تا افراد با مراحل نوشتن پروپوزال براي طرح‌هاي توسعه‌اي آشنا شوند و بتوانند در پايان كارگاه پروپوزال طرح‌هاي توسعه‌اي بر اساس زمينه فيلد تخصصي و حوزه كاري خودشان تهيه كنند.

اين كارگاه يك روز از 8 صبح تا 4 بعدازظهر برگزار شد و براي رفع مشكلات شركت‌كنندگان در فضاي مجازي ادامه خواهد داشت.