یازدهمین لایو اینستاگرامی دایره المعارف فارغ التحصیلی

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، این واحد اقدام به پخش زنده برنامه های اینستاگرامی با عنوان «دایره المعارف فارغ التحصیلی» کرده است. هدف از برگزاری این نشست های مجازی، آشناسازی دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مختلف علوم پزشکی با کسب صلاحیت های حرفه ای یا مهارت های نرم مورد نیاز در دوران دانشجویی به منظور هموارسازی مسیر پیشرو و پیشگیری از سردرگمی پس از فراغت از تحصیل است.

بدین منظور یازدهمین نشست اینستاگرامی با موضوع «چالش ها و فرصت های فارغ التحصیلی» در روز سه شنبه، مورخ پانزدهم شهریور ماه، از ساعت 19:00 تا 19:30 با حضور دکتر معصومه ذاکری مقدم (دکترای آموزش پرستاری، دانشیار گروه داخلی- جراحی دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و استاد نمونه دانشگاه علوم پزشکی تهران) برگزار خواهد شد. علاقمندان می توانند این برنامه را در صفحه رسمی اینستاگرام واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان به آدرس stu.edu.tums@ مشاهده نمایند.

کانال تلگرام واحد به منظور کسب اطلاعات بیشتر @Stedents_EDC_TUMS است.