یازدهمین نشست کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه در سال جاری

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان، یازدهمین نشست کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه در سال جاری در روز دوشنبه مورخ سی ام بهمن ماه از ساعت 16 تا 18:20 به صورت حضوری برگزار شد.
طبق روال پیشین، کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه در بهمن ماه هر سال عضو جدید می پذیرد و جلسه این ماه با حضور اعضای قبلی و اعضای جدید کمیته برگزار می شود؛ و ابتدای جلسه به معارفه حاضرین، بیان فعالیت ها، دستاوردها و تجربیات هر یک از اعضا در حوزه توسعه آموزش، بخصوص در کمیته دانشجویی اختصاص می یابد. در این نشست نیز پس از معارفه، دکتر نسترن مقبولی، مدیر واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان، در خصوص اهداف کمیته دانشجویی، آیین نامه ها، شیوه نامه ها، جشنواره ها، کلیه برنامه ها و فعالیت های مورد انتظار از اعضای کمیته صحبت کرد. سپس در خصوص «اهمیت و نقش های مختلف دانشجویان در مشارکت دانشگاهی» به طور مفصل بحث و گفتگو شد.