‌برگزاری هشتمین نشست کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه در سال جاری

هشتمین جلسه هم اندیشی کمیته دانشجویی توسعه اموزش دانشگاه در سال جاری برگزار شد.

به گزارش واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، هشتمین جلسه هم اندیشی کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه در سال جاری در روز سه شنبه مورخ هفتم دی ماه از ساعت ۱۷ تا ۱۹ به صورت وبیناری و در بستر اسکای روم برگزار شد.
در ابتدا پریسا حیدری عضو کارگروه پژوهش و توسعه آموزش دانشجویی، در خصوص مجله رویش، نحوه نگارش و ارسال مقاله به منظور چاپ در آن توضیح داد.
در ادامه اساس نامه کارگروه های دانشجویی کمیته، به بحث و نظرسنجی گذارده شد.
دکتر مریم کرباسی مطلق، معاون واحد و سرپرست کارگروه روابط و رویدادهای بین الملل دانشجویی، حنانه بلوکات نماینده کارگروه پژوهش و توسعه آموزش و محمد امین زارع سرپرست کارگروه روابط عمومی و رسانه دانشجویی به ترتیب به ارائه اساس نامه کارگروه خود پرداختند.
پیشنهادات حاضرین در جلسه، به منظور تکمیل و نهایی سازی اساس نامه ها مد نظر قرار گرفت.